• Roeselien Wekker van Pitch You! Nederland

De kracht van goede gesprekken tijdens een crisis

Sinds 17 maart ben ik begonnen met de Master You video broadcast. Een gesprekken serie met succesvol ondernemers en professionals die graag meedenken vanuit hun expertise als het gaat om persoonlijk leiderschap en profilering.


Waarom is het zo belangrijk om juist deze twee hoofdthema's als kapstok van de gesprekken te pakken? Ik geloof dat goed weten wie je bent en verantwoordelijkheid pakken de basis zijn van je succes. Plak hier als vervolg de juiste profilering vast en je weet bijna zeker dat je grote stappen kunt maken.


De afgelopen 8 weken van deze coronacrisis heb ik 8 mooie gesprekken mogen voeren met inspirerende mensen die mij en jou echt 'to the next level' kunnen brengen. Mits we er open voor staan natuurlijk.


Het eerste gesprek wat ik hier wil uitlichten is die van twee weken geleden met

Dragos Radu, schrijver, lifecoach en community creator. Wij spraken over 'forward thinking', geen overbodige luxe in deze tijd. Het werd een gesprek die me de afgelopen twee weken al door aardig wat situaties heeft heengelopen door met een andere mindset naar de dingen te kijken.


Reden dat Master You is ontstaan is omdat ik vanuit Pitch You! Nederland (sounds 2011) veel in contact kom met professionals met ambitie die allemaal een weg hebben afgelegd mbt persoonlijke ontwikkeling en vaak als ze bij mij komen in een training of coaching echt op zoek zijn naar de vervolgstap op het gebied van identiteit, presentatie ne profilering.


Wat ik mijn training en coaching niet kwijt kan omdat daar simpelweg geen tijd voor is kan ik wel mooi kwijt in deze gesprekken. Op gelijkwaardig nieveau in gesprek om van elkaar te leren en de kijker hopelijk weer van ons.


Veel kijk plezier!