• Roeselien Wekker van Pitch You! Nederland

Hoe je dat doet, online profileren!

When you know better you do better! toch?

Video, Podcast, Live streamen, Social media post's schrijven, Webinars er zijn allerlei manieren om aan de slag te gaan met jouw online profilering. Je weet dat als we keuzestress ervaren we vaak niet kiezen en je weet vast ook dat als we in een enorme stress situatie verkeren we vaak drie dingen doen namelijk:vechtenvluchtenof bevriezen.


Nu we in een mega crisis zitten (in ons leven hebben velen van ons nog nooit zoiets meegemaakt, ik ook niet...) zie je dat ook gebeuren. We reageren op één van deze drie manieren , dat is logisch en normaal. Maar één ding staat vast, we moeten wel iets doen, jij dus ook.


Je kunt nog even een weekje vluchten. of bevriezen of je kunt nog een weekje vechten met het uitvogelen van heel veel nieuwe informatie. Of we kunnen om hulp vragen aan degene met een expertise.


Nu heb ik het vooral tegen jou, de ondernemer, leidinggevende of docent die eerder nog niet met online profilering te maken kreeg, omdat dit simpelweg niet nodig was voor jouw situatie.


Zo heb ik ook hulp bij zaken waar ik minder verstand van heb, zoals mijn boekhouding, sales en gezondheid. Daar heb ik mijn coaches en adviseurs voor. Zelf ben ik expert op het gebied van pitchen, presentatie en profilering sinds 2011 en scoor gemiddeld een 9,6 met mijn training en coaching.


Speciaal voor jou heb ik razendsnel een online programma over 'online profilering' opgezet. Ik kan een deel van mijn kennis van de afgelopen 9 jaar middels video's en podcasts en pdf bestanden met je delen. Met een ander deel kunnen we live samen aan de slag, middels online video sessies. Mbt een online sessie hangt het heel erg af van waar jouw behoefte op dit moment ligt en wat je NU wilt doen.


Het gaat er dus om dat je heel goed moet weten wat het onderwerp is en ook al een beetje de vorm. Om deze te bepalen is het belangrijk dat jij jouw doelgroep heel helder voor ogen hebt. Om dit te bepalen dien je weer te kiezen en dat is nu juist moeilijk in een periode van chaos. Daarom neem ik je mee in deze keuzestorm en maak ik het makkelijker voor je.


Als eerste trigger of beter gezegd als eerste stap kun je de video van eergisteravond terug kijken om je alvast op weg te helpen met het bepalen van een keuze. Zie onderaan de pagina op deze site de Video Broadcast van dinsdagavond waar ik in gesprek ging met mindset coach Claudio Fray over:


keuzes maken in een tijd waar het aanvoelt alsof er geen keuze is.

Dan heb ik hier alvast een tweede mogelijkheid waar je naar kunt kijken. Mocht het zijn dat je het dan nog niet helemaal weet of nog twijfelt, plan dan met mij een geheel gratis online sessie van 30 minuten in.Dat kun je natuurlijk ook nu direct doen om te pijlen waar je nu staat met betrekking tot jouw online profilering en de producten

en diensten die jij aanbiedt. Daar gaat het tenslotte over:We willen in beweging blijven, in verbinding met anderen zijn en hierbij mooie oplossingen bieden.

Wil je met mij sparren? Neem dan contact met mij op. Zoals gezegd ik bied t/m 24 maart gratis online sessies aan. Hoop je te zien en te spreken en vooral wens ik je heel veel toi toi toi met deze nieuwe uitdagingen.


X Roeselien Wekker

5 keer bekeken