• Roeselien Wekker van Pitch You! Nederland

Werk je van buiten naar binnen of?

Bijgewerkt: mei 1

Werk je van buiten naar binnen of van binnen naar buiten?


Dat was wat ik mezelf afvroeg in 2010 toen ik met heel veel pijn en moeite mijn laatste tour speelde in de musical ‘All shook up love me tender’.

Opgebrand was ik, opgebrand van ‘het vak’ zoals men het theater en televisie vak benoemt achter de schermen. Opgebrand van het vak maar juist heel levenslustig naar wat er nog meer was waar ik nu achter kon komen.

Ik besloot te stoppen na bijna 20 jaar op het podium te hebben gestaan. Het was een levens veranderende beslissing en nu 10 jaar later ben ik nog steeds blij dat ik die keuze heb gemaakt. Wanneer je ervaart hoe het is om vanuit je eigen intuïtie, eigen talenten en vooral eigen visie te bewegen wordt alles makkelijker. Dat wil niet zeggen dat ik dat als artiest niet deed. Juist bewoog ik vanuit mijn passie en talenten alleen ik was toch altijd

  • · in dienst van het stuk

  • · in dienst van de regisseur

  • · en dienst mijn publiek.

Vraag jij je weleens af of jij nog wel doet wat je doet vanuit de essentie of dat je misschien een beetje bent afgedwaald van waar het allemaal uit begon? Ben je iemand aan het volgen in de hoop dat je op zo’n manier gezien wordt en aansluiting vindt?

Weten wie je bent en waar je voor staat is de enige houvast in deze bizarre tijden. Vanuit die overtuiging help ik je om jezelf nog meer in de kijker te spelen. Durf jij het aan om je professionele zelf diep in de ogen te kijken en opvallend sterk te zijn?

Via online begeleiding help ik jou om te fine tunen vanuit jouw identiteit zodat deze crisis jou er niet onder krijgt maar een kans is tot groei.

Bekijk mijn aanbod bij diensten of via mijn Linkedin pagina

voor een uitgebreid overzicht van mijn diensten of vragen daarover, Voor gratis inspiratie om jezelf te herpakken en nuttige tips omtrent zelf-meesterschap volg de gesprekken van Master You elke dinsdag en vrijdag via mijn instagram of YouTube account

4 keer bekeken