Over Roeselien

Roeselien is opliftend, vurig, transparant, eerlijk en daadkrachtig

Roeselien Wekker is

People skills specialist, 

moderator, trainer en (NLP) coach

Roeselien is opliftend, transparant, eerlijk en daadkrachtig.

 

Sinds 2011 is Roeselien People skills specialist vanuit haar bedrijf Pitch You! Nederland. Ze scoort gemiddeld een 9,6 voor haar training en coachings.


Hiervoor stond zij 20 jaar op het podium van het theater en voor de camera van televisie. Ze traint, coacht en is spreker in pitchen, presentatie en (bedrijfs) identiteit, voor professionals die meer zichtbaarheid e n scherpe presentaties naar buiten toe ambiëren. Ernaast is ze veelgevraagd dagvoorzitter en moderator.

Roeselien:
" Of je nu de bedrijfs DNA scherper wilt, een ondernemer of startup bent met een goed idee,
ik ontdek de kern van jouw verhaal! Mijn statement hierin is dat iedere professional met groeiambitie succes vindt in een heldere identiteit. Identiteit is de blauwdruk van je bestaan, deze haal ik naar boven.”

De afgelopen 10 jaar trainde Roeselien duizenden professionals, ondernemers, ceo’s en managers op het scherper enovertuigender krijgen van hun verhaal en pitch. De basis van dit verhaal is de belangrijke pilaar Identiteit. Daar werkt Roeselien dagelijks aan met haar klanten. Wanneer je beter weet wie je bent en waar je voor staat wordt alles makkelijker en kun je jezelf, bedrijf of organisatie veel overtuigender presenteren en profileren.

 

 

Roeselien is naast eigenaar van Pitch You! Nederland oprichtster van Soul Stories Retreats

1DayRetreat voor het vinden van je essentie, levensmissie, your soul's story. Voor teams en teamdagen in-company en op een prachtige locatie midden in het bos

 

  

Heading 3

People skills zijn dé skills van de toekomst voor iedere professional met groeiambitie. 

Dat doe ik vanuit mijn bedrijf 

Pitch You! Nederland

Naast verschillende training en coaching technieken zet ik mijn kennis als NLP-coach (neuro linguïstisch programmeren) in tijdens de sessies..

.

Graag combineer ik verschillende coachingtechnieken.

Hierbij maak ik graag gebruik van mijn eigen inschattingsvermogen

 

Ernaast ben ik veelgevraagd spreker / presentatrice en moderator voor events en congressen.

Zie hier mijn showreel

BELIEVE

YOUR

INTUITION!

Roeselien Wekker